Theeschenkerij de Útspanning

Bent u tuinliefhebber, of zoekt u een gezellige groepsactiviteit met uw bedrijf, familie of vereniging? Er zijn diverse workshops en arrangementen mogelijk! Informatie opvragen of boeken? Laat uw gegevens achter via het contactformulier, en we nemen graag contact met u op.

Open tuin, moestuin en boomgaard

Op dezelfde locatie is een prachtige siertuin aanwezig, inclusief moestuin en boomgaard. Sterker nog, dit is het uitzicht van theeschenkerij de Útspanning. Na de koffie of thee een heerlijke wandeling in een groene omgeving… dat is ontspannen in Ryptsjerk!

De-Vertakking-CT-20_evenementen-fairs-MoadePlus-Zorg-Theekschenkekerij

Ontspannen en uitrusten met een hapje en drankje

Útspanning is het Friese woord voor Uitspanning. Dat is van oorsprong een plaats waar paarden voor rijtuigen werden verwisseld. De gebruikte paarden werden uitgespannen om te kunnen uitrusten. Ook de reizigers konden er bijkomen, iets eten en drinken.

En dat is nu net wat u bij ons ook kunt doen. Even uitrusten, ontspannen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie met bijvoorbeeld zelfgebakken appeltaart. Bij koud weer lekker smûk binnen bij de houtkachel, en bij mooi weer buiten in de mooie theetuin. Daarnaast kunt u vrijblijvend door onze prachtig aangelegde open tuin wandelen.

De tuin is van april tot en met oktober op zijn mooist.

Heerlijk koffie / thee met iets lekkers

Wij hebben heerlijke thee, natuurlijk ook koffie. Eigen geperste appelsap of een ander frisje. Natuurlijk ook zelfgemaakte appeltaart, cake en nog veel meer lekkers.

Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor een high tea of een rondleiding in de tuin.

 

Openingstijden:

ma 13.00-17.00
di-za 10.00-17.00
zo (juli en augustus) 10.00-17.00

 

20220531_124745 recht